GLAZEN MAKERIJ

GLAZEN MAKERIJ

Glazenmaker is een werk dat vooral verworven wordt met ervaring. Is het een gevolg van een ongeval en heb opeens een gebroken raam ? Of nog de plaatsing van dubbel of enkelvoudig glas. Wij verzekeren u dat onze glazenmakers uw glas met de grootste verzorging gaan vervangen.
Housecare
Dit is een manier die vandaag nog weinig gebruikt wordt, maar die nog altijd een perfecte oplossing is voor een kleiner budget. Wij bieden u een enkelvoudig glas aan van hogere kwaliteit voor een optimale warmteisolatie en geluidsisolatie.
Het is tijd om uw ramen te vervangen? Ze worden oud en het wordt duur om te warmen, omdat de warmte naar buiten ontsnapt ? Dubbel glas is de beste manier om geld te sparen ! Dit is dankzij de twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende ruimte tussen de glasplaten ontstaat. Dit garandeerd de beste warmteisolatie en geluidsisolatie. Onze glazenmaker zal met veel plezier langskomen en samen met u een offerte opmaken.
Spiegelmakerij houdt niet enkel het plaatsten van een spiegel. We kunnen elk type glas behandelen, zodat wij het aanpassen volgens de gebruik die u ervan wenst te maken. U wenst meer privacy ? Wij kunnen beglazing zonder verzilvering of tin aanmaken bijvoorbeeld. Onze spiegelmakers hebben een uitstekend oog voor uw behoeften en zullen u graag adviseren.
Uw kinderen hebben te dicht bij het raam voetbal gespeeld ? Geen paniek ! Wij weten dat een glasbreuk snel gebeurd is en zijn daarvoor ook heel snel ter plaats om uw ramen te vervangen ! Wij komen dezelfde dag de metingen van het kapot ramen nemen ! En dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers, zullen onze glaszetters met de vervanging van het glas in de kortste tijd omgaan.

Momenteel is er een ploeg dicht bij u thuis!
Bel ons onmiddellijk op voor een extreem snelle interventie

0485 45 88 81

Van Housecare

This product includes GeoLite data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com


Getuigenissen van onze klanten.

Kregen onze thermostaat niet geregeld maar Maxime van HouseCare heeft die compleet ingesteld voor ons en nam uitgebreid de tijd om het ons uit te leggen hoe en wat. Bedankt Maxime!!!
Michael, Brussels

Wij hadden last van een lekkende radiator, snelle service en geen super dure reparaties
Fitch Family