VERWARMING

VERWARMING

Met ons team van chauffage installateurs staan wij rond om de uur voor u beschikbaar. Moest het voor een depannage zijn of voor een onderhoud van uw ketel. Wij werken samen met de grootste merken en garanderen de werk van onze installateurs. Aarzel niet om ons te bellen om snel aan één van onze erkende Verwarming.
Housecare
In Belgïe is het verplicht één keer peer jaar een onderhoud te laten maken door een verwarmingsinstallateur. Als professionele chauffage installateurs kunnen wij uw jaarlijks onderhoud doen voor uw gasketel, cv ketel en mazoutketel ! Gaat het om vloervermarming, gas en olie ketels, muur of vloer, atmosferische ketels of condensatie ketels. Wij zijn competent voor verschillende merken zoals Saint Roch, Buderus, Vaillant, Acv, Bulex, Junckers, Viessman, Ferroli, en veel andere.... U kan ons bereiken onder 0493 60 80 70 om een afpraak te maken.
Elke ketelmerk werkt op zijn manier, maar dankzij onze dichte samenwerking met deze merken kunnen wij in korte tijd het kapot stuk vervangen. Wij kunnen ook een nieuwe ketel plaasten gerelateerd met uw gebruik en uw behoeften plaatsen voor een competitief prijs, en dit voor vloervermarming, gas en olie ketels, muur of vloer, atmosferische ketels of condensatie ketels. Ons verwarmingsinstallateur zal bij het opmaken van de offerte ook rekening houden met uw budget.
U hebt onlangs een huis/appartement gebouwd en bent op zoek naar een ecologische manier om deze te warmen ? Wij vinden altijd de beste en meest ecologische manier om dit te doen. Dankzij de ervaring van onze installateurs, kunnen we advies op maat aanbieden en zorgen wij voor de plaatsing van centrale verwarming, vloerverwarming, een boiler of een warmtepomp.
Na het plaatsen van een verwarmingssysteem, is het plaatsen van de radiatoren de volgende stap. Wij bieden een ruime keuze aan type kachels. Ons installateur leidt u automatisch tot een model die overeenkomt met uw verwachtingen. Om een oog te houden op uw verbruik, installeren wij ook een thermostaat.
Als grootste bedrijf in Belgie, kunnen wij garanderen dat wij het beste personeel hebben. Alle installateurs zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring in plaatsen van verwarmingsketels. Na het plaasten van een nieuw ketel volgen wij uw dossier grondig op. Wij bliven daarna altijd beschikbaar voor uw onderhoud en zijn bereikbaar voor eventuele problemen. Wilt u meer informatie hebben of hebt u nog vragen ? Bel ons op 0493 60 80 70. U gaat heel tevreden zijn van ons expertise !

Momenteel is er een ploeg dicht bij u thuis!
Bel ons onmiddellijk op voor een extreem snelle interventie

0485 45 88 81

Van Housecare

This product includes GeoLite data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com


Getuigenissen van onze klanten.

Kregen onze thermostaat niet geregeld maar Maxime van HouseCare heeft die compleet ingesteld voor ons en nam uitgebreid de tijd om het ons uit te leggen hoe en wat. Bedankt Maxime!!!
Michael, Brussels

Wij hadden last van een lekkende radiator, snelle service en geen super dure reparaties
Fitch Family