SLOTENMAKER

SLOTENMAKER

Aarzel niet om ons te contacteren voor elke interventie aangaande slotenmakerij. Ons Team van slotenmakers is gespecialiseerd in snelle interventies, zoals openmaken van deuren, vervangen van sloten, deuren, al dan niet beveiligd.
Housecare
U hebt per ongeluk de deur achter u dicht gedaan terwijl uw sleutels nog binnen zitten. Geen paniek, bel ons op en wij doen het maximum om u zo snel mogelijk te komen opendoen.
Alles wat een slot heeft, kan open gemaakt worden. Het is er voor gemaakt. Wij zijn onverslaanbaar zowel in snelheid dan als tarief van interventie. Bel ons snel op, hulp is op komst!
U wilt uw woning beveiligen tegen diefstal, inbraak en andere problemen. Onze calculator maakt een pakket op maat van uw woning. Beveiligingsdeuren, alarm, meervoudige punten sloten, Hoge beveiliging, binnen de S3 normen.
Kies uw brandkast, die het beste past bij uw behoeftes. Behalve levering, kunnen wij die ook verankeren in uw muur, vloer, funderingen. Wij werken met alle grote merken van brandkasten.

Momenteel is er een ploeg dicht bij u thuis!
Bel ons onmiddellijk op voor een extreem snelle interventie

0485 45 88 81

Van Housecare

This product includes GeoLite data created by MaxMind, available from http://www.maxmind.com


Getuigenissen van onze klanten.

Mijn kraan was afgebroken en zelf mijn schoonvader die een handige Harry is, heeft het niet opgelost gekregen.
Matthew and Lisa, Waterloo

Kregen onze thermostaat niet geregeld maar Maxime van HouseCare heeft die compleet ingesteld voor ons en nam uitgebreid de tijd om het ons uit te leggen hoe en wat. Bedankt Maxime!!!
Michael, Brussels